Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wij bieden u verschillende massagevormen aan. De voor u juiste (meng)vorm wordt in onderling overleg gekozen. Er is keuze uit:

Lana TokSen Massage

Deze Thaise massagetechniek is 2500 jaar geleden ontwikkeld door Dokter Shivako, de persoonlijke geneesheer van koning Bimbirsa. De techniek is sinds generaties doorgegeven binnen families in de Lana streek in het Noorden van Thailand. Hierdoor is er over TokSen weinig terug te vinden in geschreven vorm.

Tok = kloppen en Sen = energiebaan.

Met behulp van twee stuks houten werkgerei, voor de beeldvorming te vergelijken met hamer en beitel, wordt de doorstroming in de energiebanen gestimuleerd en daardoor energiestagnaties of knopen verminderd of opgeheven.

Hoewel u het misschien niet zou verwachten, is een TokSen behandeling wel degelijk ontspannend.

De massage begint met het met de palmen en/of duimen druk geven op de energiebanen. Vervolgens wordt met de hamer en de wig geklopt. Door deze techniek worden de dieper liggende spierlagen beter bereikt dan met traditionele technieken mogelijk is. U voelt zich beter, meer ontspannen en spierknopen worden weggenomen.

Thaise Traditionele Massage

Deze Thaise massagetechniek is ook meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse therapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren door de ontvanger.

De Thaise massage wordt uitgevoerd op een eenvoudige matras. Dit laat de klant toe om langzaam zijn lichaamsgewicht te gebruiken voor de diepe druk tijdens de verschillende massageposities. Met andere woorden: de zwaartekracht en de positie van de masseur bepalen de druk van de massage. Voor veel westerlingen is dit een pittige vorm van massage.

De klant en de masseur zijn licht en los gekleed voor een optimale beweeglijkheid. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie. Deze behandeling vergt veel van zowel de therapeut als de klant, maar is ongekend in zijn heilzame werking.

Gua sha massage

Gua Sha ("Kor-Sa") betekent letterlijk ‘ziekte wegschrappen’, komt oorspronkelijk uit China en wordt toegepast om fysieke blokkades op te heffen waardoor het lichaam revitaliseert. Afvalstoffen worden door ons lichaam weggezet in bindweefsel,spieren en gewrichten. Ze ontstaan door medicatie, alcohol, tabak, milieuvervuiling en afvalstoffen die we zelf aanmaken door stress, spanning, onregelmatig leven en -eten. Gua Sha ruimt deze afvalstoffen op zodat er een betere doorstroming van bloed en energie plaatsvindt. Hierdoor hersteld u niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ook deze massage is pittig, maar de positieve resultaten zijn vrijwel direct voelbaar.

Gua Sha biedt ook de mogelijkheid van een natuurlijke facelift; door de betere doorbloeding worden rimpels en/of wallen minder diep, voelt uw huid strakker, verdwijnen donkere randen rond de ogen en straalt de gezichtshuid.

Oliemassage en aromatherapie

Oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. Oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend. Alle oliën die wij gebruiken zijn natuurproducten.

De aromatherapie massage is een bijzonder doeltreffende massage, waarbij gebruik gemaakt wordt van warme aromatische essentiële oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, voorzien uw huid van voedingsstoffen en ontspannen uw spieren. Het is een moment om los te komen van de dagelijkse stress en vermoeidheid en te genieten van een moment voor uzelf. Een regelmatige behandeling bevordert duurzame reiniging en ontspanning en kan bovendien rimpels en cellulitis voorkomen.

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage is oorspronkelijk een Oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden die een krachtige helende werking hebben. De kruidenbundels die worden gebruikt zijn samengesteld uit Thaise kruiden.

Voor de massagebehandeling wordt u voorbereid door een ontspannende massage. Tijdens deze behandeling worden de kruidenbundels gestoomd, wat het wellness-effect verhoogd; er verspreidt zich een heerlijke geur.

De kruidenstempel massage zelf zorgt voor een betere bloedcirculatie en soepele spieren.

Hoofd, Nek en Schoudermassage

Dit is een gecombineerde massagevorm van de Chinese acupressuur en Westerse massagetechnieken en is bijzonder ontspannend.

Van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd (met opkomende hoofdpijn) of migraine kunnen worden verlicht en voorkomen door deze ontspannende massage. De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Deze vorm van massage kan ook worden uitgevoerd in de massagestoel.

Een zakelijke stoelmassage laat uw personeel energieker en plezieriger werken en voorkomt ziekte verzuim.

(De kosten zijn aftrekbaar van de loonbelasting. Ook de in rekening gebrachte btw kan in mindering worden gebracht op de omzetbelasting)

Wellness & Beauty

Wij bieden diverse wellness en beauty pakketten aan, allen gebaseerd op authentieke Thaise kruidenbasis en/of de innovatieve methoden van Nu Skin.

Vraag naar de mogelijkheden!