Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Naast het TokSen diploma, is Nok in het bezit van diverse diploma's voor het medisch en ontspannend masseren. Daarnaast is zij schoonheids-specialiste, gespecialiseerd in het Nu Skin® product assortiment.

Hoewel ontspanningsmassage natuurlijk tot de mogelijkheden behoort, komen de meeste klanten voor een therapeutische behandeling.

Doorgaans is er een réden waarom iemand gespannen is, of chronisch moe. Het is dan logischer om zoveel mogelijk spanning weg te nemen door een gerichte behandeltechniek.

U wordt altijd individueel geadviseerd. Ook voor ongebruikelijke blessures of klachten kunt u bij ons terecht. De eigen expertise en ervaring zorgen ervoor dat wij u zeker van dienst kunnen zijn met de voor u meest optimale behandeling.

Of het voor spierpijn na het sporten is, of wanneer u chronisch last heeft van pijn of ongemak; er is altijd een methode om deze problemen te verlichten.

Tijdens uw massage gebruikt Nok verschillende technieken en afhankelijk van uw wensen en/of fysieke klachten wordt er voor een specifieke mix gekozen. Wij brengen u hiervoor geen extra kosten in rekening.

Adres:

De Plataan 136

6942 TR, Didam

Openingstijden: wij werken uitsluitend op afspraak. Graag minimaal één dag van te voren bellen, anders kunnen wij niet garanderen dat er plaats is.

Voor de duidelijkheid: géén erotiek!

Prijsindicatie:    € 50,- per 60 minuten

Genoemde prijs is inclusief 21% BTW

en inclusief gebruikte kruidenmaskers, kruidenolie, scrubs, e.d