Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ervaar de luxe en het gemak van verjongende spabehandelingen bij Massage Didam.

Dankzij het speciaal ontworpen ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II en het dagelijkse huidverzorgingssysteem ageLOC® Transformation kunt u veroudering bij de bron aanpakken en er jonger blijven uitzien.

Onderzoek heeft aangetoond dat het ageLOC System II de zichtbare voordelen van ageLOC® Future Serum met gemiddeld 80% verhoogt.

Het ageLOC System II is ingenieus en krachtig en maakt gebruik van gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Samen met Nu Skin®’s speciaal samengestelde behandelingsproducten voorziet dit systeem de huid van vijf keer zoveel ageLOC® antiverouderingsingrediënten.

Combineer een spabehandeling met de unieke wetenschappelijke ontdekking van ageLOC® en geniet van een mooie huid die uw leeftijd niet verraadt.

Galvanische behandelingen maken uw huid ontvankelijk voor bepaalde antiverouderingsingrediënten.

Uit klinisch onderzoek naar Nu Skin®’s ontdekking, waarop een patent is aangevraagd, blijkt dat een behandeling van vijf minuten met een galvanisch apparaat de opname van belangrijke ingrediënten 24 uur lang bevordert.

Help uw huid door de AgeLOC® Transformation antiverouderingsproducten na iedere behandeling te gebruiken. Galvanische behandeling+ antiverouderingsingrediënten = effectievere opname.